Gott Nytt År!


Jag vill önska alla besökare ett riktigt gott nytt 2012! Som ni kan se av bilderna så har jag inför vintern och de kommande marknaderna sytt upp ett stort antal mössor. Det finns några nyheter att berätta om som jag tidigare inte skrivit om på hemsidan. Först ut så har jag lagt upp ett par bilder på en mycket populär modell som jag kallar för Ryss eller Ryssmössa. Den är mycket omtyckt och har en säker plats i min arsenal. Den går att få i olika färger precis som mina andra modeller. För de som inte förväntar sig någon vinterkyla eller bara vill ha en riktigt snygg och bekväm huvudbonad så rekommenderar jag ett pannband. Detta är som mina övriga alster gjorda i fint renskinn. Jag har också lagt upp några bilder på mössor gjorda av konstgjord syntetisk päls. Det går bra att få samtliga pälsmössor i detta fina och skonsamma material. Jag ska också passa på att berätta att jag inom kort kommer att uppdatera all information om mina flugfiskefiskevästar. Ni kommer bland annat att få se mer funktionella bilder, hur västarna utvecklats genom åren och hur fint de åldras. Längre framåt vårkanten så kommer jag också att göra en uppdatering inför bland annat Jokkmokks marknad. Tills dess så önskar jag en god fortsättning på det nya året!